Начало Автомобили Пежо отвори най-големия си комплекс у нас

Пежо отвори най-големия си комплекс у нас

66
0

Лично премиерът на България Сергей Станишев уважи официалното откриване на най-големия комплекс на официалния вносител на Пежо у нас София Франс Ауто за страната снощи. Специален гост бе и Фредерик Сен-Жур, генерален директор на Automobiles Peugeot.
Комплексът се намира на Ботевградско шосе №459 и с него Пежо вече присъства на трите най-важни пътни артерии на столицата – магистралите Тракия и Хемус и международен път Е79.
Над 11 млн. евро е инвестицията на София Франс Ауто в комплекса, който е най-мащабният проект в 15-годишната история на компанията. Центърът е с разгъната застроена площ от над 14 000 кв. м и е построен за 9 месеца. Той е част от стратегията на фирмата за развитие на търговско-сервизната мрежа в България. В него са включени търговско-сервизен център Blue Box, логистичен център, централен склад за резервни части, гуми и масла, административна сграда на 6 етажа, складова площ за 350 нови автомобила, паркинги за 250 клиентски автомобили и изложбена зона за 80 оказионни автомобила и т.н.