Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Предлагат оферта за уикенда за Гран при на Лас Вегас за $1...

Предлагат оферта за уикенда за Гран при на Лас Вегас за $1 млн.

1386
0
Лас Вегас
графика: F1

Комплексът „Уин Лас Вегас“ предлага оферта за проследяване на уикенда за първата Гран при на Лас Вегас, възлизаща на 1 милион долара. Предложението е описано като „възможност, която се появява веднъж в живота“. Редица хотели и подобни комплекси купуват билети за милиони долари, които след това предлагат в пакет със свои услуги на умопомрачителни цени. Гран при на Лас Вегас е планирана за ноември 2023 г.

„За най-големия фен на Формула 1 – тази възможност, която се появява веднъж в живота, ще накара сърцето ви да препуска“, гласи описанието на офертата.

„Изживейте Гран при на Лас Вегас през 2023 г. с изключителен достъп – от откриващите церемонии до отнемащия дъха спринт към карирания флаг по легендарната Лас Вегас Стрип. Единствено от „Уин Лас Вегас“.“

Офертата включва 4 нощувки за шестима души в двуетажен апартамент, денонощен иконом, достъп до спа и голф игрището на комплекса, тридневни пропуски за Падок клуба на Формула 1. Специален асистент ще съдейства на възползвалите се от тази оферта да запазват места в ресторантите на комплекса с приоритет. Предвидени са специална вечеря и посещение на най-голямото шоу в курорта.

„Уин Лас Вегас“ е курортен комплекс в прочутата световна столица на хазарта. Разполага с 2716 стаи и казино на площ от над 10 000 квадратни метра. Хотелската част е на 45 етажа. По-късно е построен още един комплекс, наречен „Анкор“.

Очаква се третата надпревара в Съединените щати – след тези в Остин и Маями – да е най-бляскавата

Състезанието се промотира не просто от организаторите си, но и от самата Формула 1. Същевременно спортът трябва да вземе мерки след случилото се в Мексико. Там пилотите и отборите трудно работеха в падока и гаражите заради тълпите от фенове с пропуски. Организаторите бяха продавали пасове за от 3000 до 6000 долара. Пилотите и шефовете на отбори се придвижваха с бодигарди, но дори това не спираше ентусиазма на някои от запалянковците. Надпреварите в САЩ пък са като парад за известни личности, което понякога води и до конфузни ситуации.