Начало Автомобили Premier4509 Gallardo

Premier4509 Gallardo

66
0

Premier4509 добавиха Lamborghini Gallardo към своята гама от аерокитове за екзотични автомобили, като суперспортният италианец се присъединява към модели като Bentley Continental GT и Murcielago. Последната работа на японските тунинг майстори включва аеродинамични подобрения за предния спойлер, страничните престилки, задната броня и задния спойлер. Иначе към пакета ще се предлагат като опция и стоманени ауспуси.

Дизайнът на пакета оптимизира аеродинамичната ефективност на серийния Gallardo и помага по-добре да се направлява въздушния поток и да се насочва към компоненти като двигателя и спирачките, които наистина имат нужда от това. Всички елементи са правени на ръка в Япония, като са създадени с помощта на въглеродни влакна и фибростъкло.

Premier4509 представлява подразделение на VeilSide, като се занимава с бодикитове за екзотични автомобили вече повече от 20 години. Не е изненада, че Premier4509 създава някои от най-качествените пакети в тази индустрия. Колегите ни от www.motorauthority.com представят като пример за това факта, че дифузьорът в пакета на Gallardo е по-голям от предоставените листа въглеродни влакна. Затова и за да няма някакви пролуки, компанията има своя техник, чиято единствена задача е да свързва оптимално добре и да запълва дупките (ако остават такива) между единичните листи.