Начало Автомобили Премиера на три нови модела на Hyundai в Париж

Премиера на три нови модела на Hyundai в Париж

62
0


– Елегантното Coupe с фейслифт за динамичните потребители

– Висококачественият Grandeur с нов 2.2L CRDi двигател

– Предварително представяне на новия модел в C-сегмента

Hyundai Motor Company анонсира три премиери на пресконференцията си по време на Paris Motor Show на 28-и този месец: елегантното и динамично Coupe, изключителния “Arnejs” с кодово име FD, който показва бъдещия модел на компанията в атрактивния C-сегмент, и Grandeur, със CRDi двигател, който е първият дизелов агрегат на Hyundai в луксозния клас.

От появяването на Hyundai Coupe (наречен Tiburon в някои страни), в света са продадени 221,708 модела, от които 73,670 са в реализирани в Европа. С новия фейслифт ударението вече е поставено върху изграждането на модерен и спортен стил, който не оставя безразличие. Новият фейслифт ефективно представя втората еволюция на Coupe, с дизайн, който привлича все повече нови почитатели.

Представеният на Geneva Auto Salon през 2005 г. Hyundai Grandeur, отбеляза движението на компанията към пазара на високия клас седани. Проектиран да се съревновава директно с такива автомобили като Volvo S80, Audi A6 и Peugeot 607, Grandeur въведе нови измерения на усъвършенстване, високо качество на изработката и характерен дизайн в европейската линия на Hyundai. Като флагман на марката по време FIFA 2006 World Cup, автомобилът спечели много нови почитатели за компанията. Сега GRANDEUR се доближава още повече до европейския пазар с новия 2.2 VGT CRDi дизелов агрегат, с мощност 110kW (150 к.с.) при 4000 оборота и въртящ момент 340Nm при 2000 оборота. Двигателят съчетава inter-cooled турбо технология и спазва стандартите и нормите Euro 4. Grandeur се продава по името Azera на пазара в Северна Америка.

Със своето предварително представяне, “Arnejs” предполага появата на новия Hyundai “FD” в C-сегмента, като съчетава модерна технология и изключително атрактивен дизайн, конкурентен на моделите от С- сегмента на големите европейски производители.. Ръководен от своя главен дизайнер Thomas Bürkle, дизайнерският екип на Hyundai Motor Europe в Руселхайм, Германия, постави Arnejs в производствените планове на компанията. За външния вид на модела са взаимствани дизайнерските елементи използвани в концептуалния Genus, които вече са доразвити, за да бъде постигната по-голяма идентичност на марката. С FD Hyundai очаква да направи поредения скок, увеличавайки продажбите и пазарния си дял през следващите години. Hyundai планира да въведе FD на пазара през късната пролет на 2007.