Начало Автомобили Президентът на БФС се снима с българския отбор на Hyundai във Виена

Президентът на БФС се снима с българския отбор на Hyundai във Виена

86
0

Президентът на Българският футболен съюз Борислав Михайлов си направи снимка за спомен с българския отбор на Hyundai на летището във Виена. Футболният бос и 10-те късметлии чиито имена бяха изтеглени измежду 130 нови клиенти на компанията, закупили нов автомобил Hyundai от 7 април до 15 юни се засякоха на летището в австрийската столица. Михайлов пристигна във Виена за финала на Евро 08, заедно със съпругата си Мария Петрова. С тях е и членът на изпълкома на БФС Веселин Балевски.
Освен запазени места във ВИП ложите на корейския автомобилен гигант, феновете от тима на Hyundai получиха и двупосочни самолетни билети, престой в луксозен 4-звезден хотел и дневни пари.
За българския фен отбор на Hyundai се класираха представители от цялата страна – седем от София, четирима от Варна, двама от Пловдив и по едни от Сандански и Русе, като е налице и силно дамско присъствие. Сред 10-имата късметлии, които гледаха финала други 5 имаха честта да видят на живо полуфиналите.
Фаворитът сред моделите на Hyundai пък е пионерът в новата дизайнерска i-серия на автомобилния гигант – i30, като първите си впечатления от него в почивките на мачовете на ЕВРО 2008 ще обменят 7 нови собственика. Втора по големина е групата на почитателите на Santa Fe, които заложиха на най-продавания в своя клас SUV 2 у нас за 2007 и 2006 година.

Hyundai е сред официалните спонсори на ЕВРО 2008. Корейският гигант осигури 265 луксозни автомобила, лимузини и ванове за официалните делегати, организаторите, отборите, треньорите и съдиите на първенството. С марката Hyundai са и специалните автобуси на 16-те участващи отбора, снабдени с всички удобства като климатизация, аудио-визуална техника и др.