Начало Други Роудшоу 2016 на Federal-Mogul представи цялата гама спирачни продукти BERAL

Роудшоу 2016 на Federal-Mogul представи цялата гама спирачни продукти BERAL

32
0

Роудшоу 2016 на Federal-Mogul Motorparts  по атрактивен начин представи цялата гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки BERAL за тежкотоварната гама, като посети над 150 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в България. Шоуто даде възможност на тези клиенти да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите BERAL произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоу 2016 се състоя през септември, октомври и ноември. То бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи участници в Роудшоу 2016 имаха възможност да научат повече за предимствата на продуктите и да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка BERAL.

BERAL е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и при симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване. Доказано е, че дисковете и накладките с марка BERAL са по-издръжливи и многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони, BERAL осигурява топ резултати в тази категория. Тестове спрямо основните конкуренти показват, че BERAL изпреварва останалите по отношение износването на фрикционния материал, гарантирайки максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните. Следователно тежкотоварната гама BERAL е от съществено значение за безпроблемно представяне на пътя. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е и причината повече от 60 години марката BERAL да е синоним на сигурност.

„Тази година решихме да представим новата гама продукти на Federal-Mogul Motorparts под формата на роудшоу с цел да обиколим страната и достигнем до повече наши клиенти. С помоща на СФК-Трак бяха посетени над 150 обекта и сме изключително доволни от този факт, защото дадохме възможност на нашите клиенти да се запознаят лично с новите продукти и да споделят с нас впечатленията си“, каза Иван Лазаров, управител за България на Federal-Mogul Motorparts.

Всички участници закупили промоционални пакети BERAL по време на Роудшоу 2016 на Federal-Mogul Motorparts получиха изненада – подаръци поднесени по атрактивен начин.

Роудшоуто е популярна атракция на Federal-Mogul Motorparts, стартирала първоначално в Италия, след което реализирана и в други страни от региона като Гърция, Словения и Сърбия. В България роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се проведе за първа година в тежкотоварния сегмент и предизвика изключителен интерес сред партньорите на компанията. Гамата BERAL предлага уникалното предимство на технологиите за оригинално вграждане, както и широко покритие на днешния пазар за тежкотоварни автомобили.