Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Разочароващо начало на уикенда за Бътън

Разочароващо начало на уикенда за Бътън

50
0
германия,Дженсън Бътън,Макларън

Днешният ден определено бе разочарование за Дженсън Бътън. Световният шампион за 2009 г. трябваше да се бори сериозно с баланса на своя Макларън, като в крайна сметка не остана особено доволен.

„Днешният ден бе доста разочароващ, защото не успяхме дори за момент да съберем една добра обиколка“, обясни Бътън. „Успявах да премина добре през няколко завоя, но като цяло обиколката бе доста трудна. Доста е трудно да постигнеш каквото и да било, когато колата от завой до завой и от обиколка до обиколка се държи различно.

Разбира се, аз обичам когато колата е прецизна, а днес това определено не бе така. Хубавото обаче е, че знаем причината за това и се надяваме да отстраним проблемите през нощта. Затова и не се притеснявам особено. Сигурен съм, че утре нещата ще са значително по-добре.

Едва в състезанието ще имаме ясен отговор на въпроса, къде се намираме спрямо останалите. Ясно е, че сме зад Мерцедес и Ред Бул. Уилямс не изглеждат толкова силни, колкото бяха в последните състезания, но е трудно да се направи точна преценка. Не е ясно как ще се развият останалите до състезанието в неделя.“