Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг: Няма какво да се променя относно първия завой

Розберг: Няма какво да се променя относно първия завой

73
0
Нико Розберг

Нико Розберг заяви, че няма какво толкова да се променя относно борбата му с Люис Хамилтън в първия завой на утрешното състезание спрямо онова, което е било изискване и политика на тима и досега.

– Нищо не се е променило спрямо началото на сезона и ние имаме свободата да се състезаме – заяви той и продължи, че със съотборника му са оставени да се състезават, но без да се удрят помежду си.

Люис подкрепи съотборника си, че след всички разговори те ще продължат да се състезават.

Нико бе попитан дали обаче този път няма да изчака малко с атаката, на което германецът отговори, че всичко зависи от ситуацията и възможностите.

Нико не се оправда за представянето си в квалификацията със загубеното време заради проблем със скоростите. Той обясни, че колата му е била добра още с излизането си днес следобед и че екипите на пистата и в завода са свършили страхотна работа, като са променили отлично настройките му от петък.

Пилотът обясни, че са били взети правилните решения за промени в ролбарите например, които са му дали по-добро усещане в колата днес след обяд.

Розберг елегантно избегна отговора дали второто място няма да е толкова лошо за него утре предвид аванса му в шампионата, отбелязвайки, че Монца е специално място и победата на нея е нещо изключително пред неговите толкова много италиански приятели.