Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Райконен: Няма смисъл да гадаем, какво ще се случи утре

Райконен: Няма смисъл да гадаем, какво ще се случи утре

46
0
Испания,Кими Райконен,Лотус

Три подиума в четири състезания. Тези постижения до момента са достатъчни на Кими Райконен да заема второто място в класирането при пилотите. В първия ден от уикенда в Барселона финландският пилот на Лотус завърши на четвърта позиция, като изостана само на 0,222 сек. зад Себастиян Фетел, заел първата позиция. Този резултат със сигурност дава надежда на Райконен отново да постигне добър резултат.

„Днешният ден бе ОК“, заяви в типичния стил Райконен след края на петъчния ден. „Има някои неща, които трябва да подобрим, но нещата изглеждат нормални. Колата се чувства както винаги. Може би малко по-различна, защото имаме някои малки промени. Но като цяло всичко е нормално.

Трябва да се опитаме да накараме гумите да работят в оптимален режим. Няма смисъл да ги сравняваме с предишното състезание. Тук всичко е различно. Трябва да подобрим представянето си в квалификациите. Правим всичко по силите си, пък ще видим до къде ще стигнем. Няма смисъл да гадаем, какво ще се случи утре. Надяваме се да сме близо до върха.“