Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ралф Шумахер обяви, че е във връзка с мъж

Ралф Шумахер обяви, че е във връзка с мъж

3063
0
Ралф Шумахер
Ралф Шумахер; снимка: Майкъл Потс

Ралф Шумахер обяви, че е във връзка с мъж с пост в социалната мрежа Инстаграм. Бившият пилот от Формула 1 публикува своя снимка с партньора си.

„Най-красивото нещо в живота е когато си с правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко“, написа Ралф Шумахер

49-годишният Ралф Шумахер, който е брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, кара във Формула 1 от 1997 до 2007 г. Бил е пилот в отборите на Джордан, Уилямс, Тойота. През кариерата си има 180 старта, 6 победи, 27 подиума, 6 полпозишъна.

В личен план имаше няколко връзки, една от които стана известна заради разказите на модела на име Джордан. Тя разказа пред таблоидите за секса, който е правила с пилота, тогава част от отбора на име Джордан. Кейти Прайс, както е истинското ѝ име, продължи след това да създава връзки с известни личности, сред които футболистът Дуайт Йорк и певецът Питър Андре. Ралф Шумахер се ожени през октомври 2001 г. за друга манекенка на име Кора Бринкман. Двамата имат син – Давид, роден по-малко от 20 дни след сватбата на родителите си. Ралф и Кора се разведоха в началото на 2015 г. Двамата водиха горчива битка в съда за попечителство и издръжка. Личното състояние на бившия пилот се изчисляваше на приблизително 100 милиона евро. В крайна сметка Кора получи обезщетение от 6 милиона евро и семейния им дом в Бергхайм.

Синът на Ралф Давид Шумахер също е пилот. Картинг кариерата му продължава от 2011 до 2019 г. След това участва в различни шампионати, сред които немската Формула 4, Формула 3, DTM, а през последните два сезона кара в различни състезания за издръжливост. Той подкрепи баща си, отговаряйки на поста му:

„Много съм щастлив, че най-после намери някого, с когото се чувстваш комфортно и сигурно и няма значение дали е мъж или жена.“

Партньорът на Ралф Шумахер е бизнес мениджърът му Етиен. Двамата били заедно от 2 години

В цялата история на Формула 1 е имало само двама пилоти, които са заявили, че са гей – Майк Бютлър и Лейла Ломбарди.