Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул не са наясно колко са бързи спрямо съперниците

Ред Бул не са наясно колко са бързи спрямо съперниците

47
0
Марк Уебър

Марк Уебър призна, че темпото на Ред Бул не е достатъчно добро в началото на уикенда за Гран при на Монако. Той бе със седмо време, а съотборникът му Себастиан Фетел – с 10-о във втората свободна сесия по улиците на княжеството.

В бокса настроението не бе особено приповдигнато, а вчера шефът на екипа Кристиан Хорнер дори призна, че немският състезател има проблем с това да разбере как така бе бърз и победи в Бахрейн, а в следващия старт – в Испания – изоставаше.

Денят не бе никак лесен за нас. Предстои ни сериозно количество работа през следващите 24 часа. Определено има някои много бързи автомобили, така че трябва да подобрим нашата кола. Не направихме толкова обиколки, колкото ни се искаше, но положението е еднакво за всички. В Монако се случват такива неща, те ни поставят пред ново предизвикателство, а при нас грижите се понатрупаха – заяви Уебър.

Фетел допълни, че екипът не е научил кой знае какво в следобедната тренировка заради условията на пистата.

Сутринта нещата също не бяха идеални заради червения флаг, а после заваля. Трудно е да се каже къде се намираме в момента. На мокрото трасе нямахме много добро сцепление – навсякъде бе хлъзгаво, а много коли излязоха едновременно. Времето може да се промени бързо тук. Ето, че малко след края на изпитанията отново грее слънце – коментира двукратният световен шампион.