Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул ще се реабилитират

Ред Бул ще се реабилитират

31
0

След като в момента има серия дискусии около инцидента с Ред Бул в Гран при на Турция, от отбора планират да се реабилитират и да имат една успешна кампания в Канада.

В Турция не само имаше сблъсък между Марк Уебър и Себастиан Фетел, докато двамата бяха лидери, но в последствие се появиха и някои други основи за конфликти. В момента Уебър може да бъде горд с това, че е едноличен лидер в шампионата, но за сметка на това той не е в идеални отношения със съотборника и отбора си.

Вероятно ще имаме различия в мненията по отношение на случилото се, но всички сме възрастни и трябва да намерим начин да се състезаваме, който не пречи на отбора“ – написа в колонката си в австралийското издание „Дейли Телеграф“.

Източник от Ред Бул е коментирал пред „Индепендънт“, че „умиротворяваща“ среща се е провела в Турция: „Имахме нашата среща, като всеки можеше да изкаже позицията си. Няма никакви признаци, че чувствата ще надделеят. Проблемът вече е достатъчно обговорен.“

Пред финландското издание „Турун Саномат“ бившият пилот на Ред Бул Дейвид Култард предупреди за опасност от евентуален конфликт.