Начало Автомобилни новини Релукс разкрасиха Мерцедес-Бенц S-клас

Релукс разкрасиха Мерцедес-Бенц S-клас

541
0

Може би от снимките и видеото в тази статия не става съвсем ясно, но Релукс е немска тунинг фирма. Просто компанията е много по-популярна в страни като Дубай, отколкото в своята собствена. Това е техният най-нов продукт, който е базиран на S-класата на Мерцедес. Релукс смятат, че това е една наистина уникална интерпретация на луксозната немска лимузина.

Най-сериозната промяна във външността на модела е предният спойлер, който е оборудван с дневни LED светлини. По-интересните промени обаче са в задната част на модела, където се забелязват големият дифузьор и интересните трапецовидни ауспуси, които се намират от двете му страни. Новата визия на колата се допълва от 20-инчови , боядисани в черно, колела, странични престилки и затъмнени стъкла и стоп-светлини.

Интериорът също е преработен подобаващо, като тапицерията вече е решена в черно и бяло. Също така по желание на клиента могат да бъдат направени промени и по двигателя, които включват нова изпускателна система, препрограмиране на ECU-то на колата, както и преработка на турбокомпресорите.

Ето и едно видео, даващо по-добра представа относно визията на модела: