Начало Автомобилни новини Renault представи премиерите на Автомобилен салон София

Renault представи премиерите на Автомобилен салон София

65
0

Снощи Рено Нисан България представи пред журналисти, клиенти и фенове на марката премиерите на започващия в събота автомобилен салон.

Renault Talisman

Новата лимузина на Renault прави своята премиера у нас на софийското изложение. Името на модела е Talisman. Той отговаря на всички очаквания на клиентите в D-сегмента, има най-високия стандарт в класа си.

Renault Talisman предлага уникална комбинация от впечатляващ дизайн: агресивни и едновременно елегантни линии, просторно купе с достатъчно място за всички пътници. Предните седалки са сред най-удобните в класа. Мястото за багаж е 608 литра. В оборудването правят впечатление 7-инчов дигитален приборен панел, R-Link2 с 8,7-инчов екран, цветен head-up дисплей, BOSE Surround Sound и Паркинг асистент (Easy Park Assist).

Talisman е единственият седан от сегмент D, който комбинира 4Control, едновременно завиващи преди и задни колела с управление на шасито, което предлага стабилно пътно поведение, безопасно и маневрено управление, и още повече комфорт

Renault ZOE

ZOE комбинира целия опит на Renault с електромобилите в компактен и атрактивен дизайн с достъпна цена. Проектиран от самото начало като напълно електрически автомобил, ZOE е супермини с чисти и плавни линии и уникални материали и решения в интериора. Чистата, релаксираща атмосфера се съчетава 7-инчовия дисплей на Renault R-Link, TFT (Thin Film Transistor), а екранът на контролния панел намеква за високотехнологичното съдържание на ZOE. Седалките са с вградени подглавници, с бледа текстилна тапицерия (при версията Zen), третирана с Teflon защита срещу петна за по-лесно почистване. ZOE има удължен до 240 км пробег, благодарение на нов електромотор, наречен R240, комбиниран с батерия, подпомагана от оптимизирана система за контрол на енергията. Новият мотор разчита на нова зарядна система Caméléon, която позволява по-бързо зареждане у дома (3kW и 11kW). Във всяка минута, в която батерията се зарежда, потребителите получават допълнителен километър пробег (времето за нормално зареждане е намалено с 10%). ZOE все още може да се зарежда бързо с 22kW напрежение.

Renault Megane

Новият Megane ще се откроява в силно конкурентния сегмент на компактните автомобили чрез своя динамичен дизайн и пакет от технологии, характерни за по-високия сегмент.

–       Динамичен екстериорен дизайн с откроими предни и задни светлинни подписи, плюс прецизно изпълнен интериор

–       Tехнологии от по-високия сегмент, които вече се предлагат в новите Espace и Talisman: Multi-Sense, цветен head-up дисплей, 8,7-инчов вертикален (портрет) дисплей на R-Link 2 и редица системи за подпомагане на водача.

–       Ексклузивна GT версия, създадена съвместно с Renault Sport, налична от лансирането на модела. Оборудвана с 4Control за пръв път в сегмент С, комбинирана с настроено от инженерите на Renault Sport окачване. Специфичен интериорен и екстериорен дизайн, включващ характерни за Renault Sport черти.

Новият Megane ще влезе в шоурумите през пролетта на 2016 с широка гама двигатели, покриващи всички нужди.

Посетителите на автосалона ще имат възможността да се докоснат и до Renault Kadjar и до атрактивното Renault Twizy.