Начало Автомобили Renault EZS-GO – визия за споделена градска мобилност

Renault EZS-GO – визия за споделена градска мобилност

89
0

Renault  представи своята визия за автомобил за споделена градска мобилност – EZ-GO по време на Автомобилния салон в Женева, който започна днес. Днес и утре са дните, отделени специално за журналисти и членове на автомобилната индустрия, а от сряда ще е достъпът и за масовата публика.

EZ-GO е направен за града и дизайнът му е такъв, че да се интегрира лесно в него. С него френският концерн продължава да следва своето обещание за изграждане на автомобили и концепции в стил “Easy Life” или Лесен живот. Моделът е поглед към бъдещето и следва средносрочния стратегически план за развитие на Renault за периода 2017-2022 г.

Колата предлага комфортно и забавно пътуване в града, като предлага удобството на индивидуалната кола в съчетание с това да няма нужда от използване на ръцете при шофиране и осигурява безопасно пътуване. Реално за пътника няма да се изисква да може да кара класическа кола, а просто да зададе докъде иска да стигне.

Има и възможността колата да бъде управляване ръчно от някой от пътниците, което предоставя възможност и за тези, които искат да изпитат удоволствието от шофирането. Задвижването е изцяло на ток.

Идеята е автомобилът да може да се поръчва чрез приложение или на място в съответните станции, като ще предлага отлично съотношение цена/изминато разстояние. Той ще може да се използва от няколко човека едновременно, като ще е много подходящ за семейства.