Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено с два нови спонсора

Рено с два нови спонсора

48
0

С два нови спонсора сключи договори тимът на Рено във Формула 1. Отборът ще бъде подкрепян от банковата група EFG Интернешънъл и литовската банка SNORAS.

Партньорството с EFG е до края на сезон 2010 г., като логото на компанията е разположено върху кутиите за радиаторите на болидите R30 на Виталий Петров и Роберт Кубица.

– Досега фокусът ни бе приоритетно върху исторически автомобилни надпревари и затова спонсорирахме събития като Льо Ман Класик. Вълнуващо е да допълним тази си дейност с толкова вълнуваща и високотехнологична категория като Формула 1. Рено представлява привлекателна, многоизмерна възможност за международни компании като нашите – бе коментарът на шефа на отдел Стратегически маркетинг и комуникации в EFG Кийт Гап.

Банковият холдинг е с база в Цюрих и предлага на клиентите си различни услуги, като има офиси в 30 държави и около 2400 служители.

Литовската банка има 17-годишна история и може да се похвали с повече от 1 милион клиенти. Тя е една от най-големите в страната и търси нови начини за популяризиране и представяне на дейността си.

– Иновация в комбинация с проактивен подход са сред основните ценности на банка SNORAS и включената в организацията й група компании. Формула 1 пък е съвкупност от човешки възможности и най-нови технологии, което я прави перфектна за философията ни. Отборът на Рено е в топ 5 в спорта и вярваме, че ще продължи да подобрява позиция си – заяви президентът на институцията Раймондас Баранаускас.