Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено запазва пилотите си и догодина

Рено запазва пилотите си и догодина

36
0

Рено обяви, че запазва настоящите си пилоти Ярно Трули и Фернандо Алонсо и през 2004 г. Двамата се представят чудесно, въпреки че сезонът на италианеца не тръгна по най-добрия начин.
– Всички знаят, че Ярно е невероятно бърз състезател – заяви шефът на екипа Флавио Бриаторе. – Фернандо оправда надеждите, които му възлагахме още миналата година и постепенно израства и помъдрява заедно с отбора.
В Рено са доволни от резултатите си в световния шампионат до момента и искат да запазят до края на сезона четвъртото си място в класирането при конструкторите.
– Целите ни за 2003 г. бяха постигнати и дори до известна степен – надхвърлени. През следващата година трябва да направим още една крачка напред и вярваме, че това са пилотите, които ще ни помогнат да го направим – допълни Бриаторе.
Шефът на Рено F1 Патрик Фор от своя страна каза, че атмосферата в екипа е отлична, а отношенията между състезателите са прекрасни.
– Стабилна среда е една от предпоставките за успех и затова ние вярваме, че запазването на настоящите ни пилоти е ключов фактор в програмата ни – заяви Фор.