Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Решението на Тото Волф ще повлияе на Мерцедес

Решението на Тото Волф ще повлияе на Мерцедес

5807
0
Тото Волф
Тото Волф, снимка Мерцедес
Решението на Тото Волф може да повлияе лошо на  Мерцедес. Това смята световния шампион от сезон 2016 Нико Розберг. Според него бъдещето на Хамилтън в тима от Бракли зависи изцяло от решението на Волф дали ще напусне Мерцедес в края на сезона. В момента Люис води преговори за продължаване на договора си със Сребърните стрели, но преговорите в момента са в застой. Розберг смята, че Хамилтън изчаква решението на  Волф дали ще продължи да ръководи отбора на Мерцедес.

„Според мен Люис е убеден, че Тото Волф е неизменна част от успехите на Мерцедес. Ако той си тръгне това може да повлияе на резултатите. Това може да е голям проблем за тима“, сподели Розберг.

Шефът на тима от Бракли отрича да напусне в посока Астън Мартин и вярва, че решението на Люис не зависи от това дали той ще остане в Мерцедес.

„Искаме Люис да е част от отбора. Има възможност да постигне още успехи  и не смятам че аз съм причината  да не е подписал нов договор. Все още не съм взел конретно решение за бъдещето си в Мерцедес„, заяви Тото Волф.