Начало Formula 1 News Рикиардо иска 36 млн. паунда за 2-годишен договор

Рикиардо иска 36 млн. паунда за 2-годишен договор

15
0
Даниел Рикиардо

Даниел Рикиардо иска 36 млн. паунда, за да подпише 2-годишен договор с който и да е отбор от следващия сезон, съобщава италианското издание Gazzetta dello Sport, позовавайки се на свои източници. Настоящият контракт на австралиеца с Ред Бул изтича след края на тази година.

Според информацията Рикиардо води още преговори с Ферари и Мерцедес, ако не успее да се разбере с шефовете на екипа от Милтън Кийнс. Той бил обявил на Скудерията и Сребърните стрели своите финансови изисквания.

Даниел  на няколко пъти заяви, че иска да остане, но това може да стане в Ред Бул при положение, че получи достатъчно добра кола, с която да се бори за титлата. Ако това не се случи, той каза, че има повече от една опция за бъдещето си в F1

Наскоро се появи информация от Марк Хюз, работещ в Motorsport Magazine, че Рикиардо е подписал споразумение с Ферари, според което австралиецът и Скудерията са започнали да водят преговори, като в същото време нито една от двете страни не може да води такива с друг отбор или пилот до 30 юни.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter