Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рикиардо: Със Себастиан нещата още са добре

Рикиардо: Със Себастиан нещата още са добре

40
0
Даниел Рикиардо

Победителят от Гран при на Канада Даниел Рикиардо логично бе в центъра на вниманието на днешната пресконференция преди Гран при на Австрия.

С широката си усмивка младият австралиец разказа, че са имали великолепна нощ с екипа след победата и че е получил неизброимо количество поздравления и съобщения.

Не знам дали ще успеем отново да сме конкурентоспособни и тук, но очаквам хубаво шоу за публиката на тази писта, която е много къса, с малко завои. Борбата ще е много оспорвана – отбеляза Рикиардо, като отрече той и тимът да имат голямо предимство, защото познават малко по-добре условията на пистата от филмов ден с Торо Росо и поради собствеността на трасето.

Той обясни, че се е готвил в симулатора, както и всички останали и се надява на хубаво състезание.

На въпрос дали отношенията му с Фетел са се променили след първата му победа в Монреал, австралиецът отговори, че засега няма промяна, че Себ пръв го е поздравил след победата и т.н.

Бе любопитно още, че Фернандо Алонсо бе запитан от испански журналист да коментира проблемите на четирикратния световен шампион с адаптацията този сезон, но той категорично отказа да го направи. Испанецът заяви, че не се интересува и не знае наистина какво става в съседните боксове.

Очевидно е, че Даниел върши чудесна работа, но Себ ще се върне вероятно съвсем скоро, а той е доказал през последните години, че знае как се печелят победи и титли – заяви Алонсо.