Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг: Добър старт на уикенда

Розберг: Добър старт на уикенда

23
0
Бахрейн,Мерцедес,Нико Розберг

След победата си в Китай Нико Розберг продължава да е в центъра на вниманието и днес, след като успя да постигне най-добро време за деня. Пилотът на Мерцедес бе най-бърз във втората свободна тренировка и съответно бе доволен от представянето си.

„Това е едно добро начало на уикенда“, заяви Розберг. „Въпреки това сме наясно, че не е важно днес да сме най-бързи на пистата с малко бензин. Най-важното е да подобрим допълнително състезателното си темпо.

А в момента то изглежда доста прилично, но ще трябва да направим анализ, къде се намираме спрямо съперниците ни, когато излизаме на пистата с пълен резервоар. Условията на пистата са доста тежки, като състезанието ще е доста тежко по отношение на издръжливостта на гумите.

В един момент се стигна дотам, че гумите просто прегряха. Научихме доста от днешните изпитания и нещата изглеждат по-добре, отколкото очаквахме. Ще трябва обаче да направим някои промени по колата, като вземем обаче предвид, че условията ще се променят доста бързо заради натрупването на повече гума на трасето.“

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.