Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг: Свършихме добра работа, но ни чака още

Розберг: Свършихме добра работа, но ни чака още

47
0
2013,Мерцедес,Нико Розберг,Сингапур

Нико Розберг успя да заеме трето място в края на петъчния ден, като бе най-бързият пилот от тези, които не разполагаха с кола на Ред Бул. Германският пилот на Мерцедес изостана със секунда от най-бързия днес – Себастиян Фетел.

“Чудесно е да сме в Сингапур отново, въпреки че условията на пистата са доста горещи”, заяви Розберг. “Това трасе е сериозно предизвикателство за всеки пилот. Днес свършихме добра работа, въпреки че ще трябва да отметнем още довечера. Конкурентите ни изглеждат отново много бързи и трябва да намерим противодействие.

Трябва да видим, как сме използвали гумите и да се уверим, че няма да се получи прегряване в дълга серия от обиколки. Тук няма много дълги прави, на които можеш да ги охладиш.”

“Направихме солиден старт на уикенда”, радваше се от своя страна и тим шефът Рос Браун. “Във втората тренировка с малко бензин не успяхме да направим достатъчно добри обиколки, но смятам, че утре нещата ще се получат.

Успяхме да свършим добра работа с повече бензин на борда и да направим сравнение за износването на двата типа гуми за състезанието. Трудно е да предвидим, къде се намираме на това трасе спрямо останалите. Тук малко гориво в повече дава сериозно отражение. Хубавото е, че колата изглежда показва постоянно представяне, което ни дава добра база за утрешния ден.”