Начало Автомобили Стар Моторс представи новия си дом и направи премиера на флагмана Mazda...

Стар Моторс представи новия си дом и направи премиера на флагмана Mazda 6

326
0
Mazda 6

Мазда вече официално е с нов дом в София, който бе открит с изискано парти в японски стил. Новият център се намира в сградата на Еврохолд на бул. Христофор Колумб №43 и е изграден на 760 квадратни метра, изцяло според актуалните изисквания на марката.

Дизайнът следва концепцията за неутрална среда, където както казва г-н Петър Караиванов (изп. директор на Стар Моторс) в „средата е автомобилът, който трябва да блести най-силно, зад него са хората, които работят в шоурума, зад тях е брандът и следва бизнесът. Това разбира се не е самоцел, това е проектирано, за да създаде едно уникално преживяване на клиента, защото ние вярваме, че това е ключа към създаването на лоялни клиенти за Мазда”. 

На събитието на Стар Моторс присъстваха Сусуму Уеда, заместник-ръководител на мисията в посолството на Япония в България, директорът на Mazda за Централна и Източна Европа Дейвид Макгонигъл, председателят на управителния съвет на Еврохолд Кирил Бошов, Мисаки Нишимура, сътрудник в културния отдел към посолството на Япония, гости и клиенти на марката. 

Като част от събитието бе и премиерата за България на новата версия на флагманския за марката модел MAZDA 6.