Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Състезание си спретнаха в Ред Бул за лансирането на нова гама Касио

Състезание си спретнаха в Ред Бул за лансирането на нова гама Касио

67
0
Джони Хърбърт,Кристиан Хорнер,Мартин Брандъл,Себастиан Фетел

Изключително свежо представяне на нова лимитирана серия часовници Касио направиха в енергийната станция на Ред Бул тази сутрин на Монца. Тържеството закъсня с почти час, докато пилотите пристигнат на пистата, а бе планирано за 10:30 сутринта.

До 11:15 Марк Уебър така и не се появи, защото по принцип пилотите идват на пистата в четвъртък по обяд и мястото му зае шефът на тима Кристиан Хорнер. Заедно със Себастиан Фетел и маркетинг гуруто на Касио те представиха трите нови специални модела Едифайс, Ред Бул Рейсинг и след това стана чудесен купон със състезание по отбори за отгатване на национални химни, исторически факти от Формула 1 и извън нея и т.н.

До Фетел и Хорнер седнаха коментаторите на Скай Спорт Мартин Брандъл и Джони Хърбърт и всички заедно се състезаваха по познания не само по фактите, но и в историите като тези за изхвърления паспорт на Сена от Бергер или сменената снимка вътре.

Настроението беше отлично, а Фетел се смееше, че е по-добре да започне идването си на пистата с това, отколкото със задължителните въпроси на журналистите, на които обаче ще трябваше да отговаря по-късно днес.