Начало Лайфстайл Сенакс ООД отпразнува своята 30-годишнина.

Сенакс ООД отпразнува своята 30-годишнина.

2747
0
Петя и Николай Стоянови, 30 години Сенакс

Фирма Сенакс отбеляза своята 30-годишнина с паметно събитие на 9 октомври 2024 г.,в ресторант „Виена“ на Гранд Хотел Милениум. Присъстваха над 100 чуждестранни и български партньори, клиенти и колеги. Специално за събитието пристигнаха и регионалните менажери за Източна Европа на марките Sonax, Liqui Moli, Benelli, Arai, Dr. Stocker.

Годишнината беше отбелязана със стил, изисканост и нотка носталгия, а водещ на събитието беше харизматичният актьор и шоумен Ненчо Балабанов, който се погрижи за отличното настроение на гостите.

Вечерта премина в непринудена топла атмосфера, с много благодарствени думи от основателите на фирмата към техните партньори и съмишленици. Мотото на събитието „Силата на успеха е в постоянството“, беше подплатено с интересни факти и вълнуващи истории от израстването на компанията. Бяха отличени с почетни призове множество клиенти и партньори за приноса им в развитието на компанията.

Фирма Сенакс е основана през 1994 г и през тези три десетилетия Сенакс утвърди името си като надежден партньор, познат с безкомпромисно качество на продуктите и отлично обслужване на клиентите. Компанията е официален представител на немските марки Liqui Moly и Sonax, лидери в производството на моторни масла и автокозметика. В последните години Сенакс разшири своята дейност, успешно развивайки мото подразделението Мотопойнт.