Начало Автомобили Сервизна акция за класическите лъвове

Сервизна акция за класическите лъвове

103
0

В сервизните центрове на Peugeot в страната започна кампания, наречена „Събудете лъвовете”. Акцията обхваща класическите модели на Peugeot – 106, 206,306, 406, 806, Partner и Boxer I и II поколение, производство до 2006 г. Всички собственици на изброените модели ще получат 10 % отстъпка от цената на труда и резервните части за включените в промоцията ремонти.

Предложението е валидно за поправки по ходовата част (без заден мост) и подмяна на гумените части в автомобила – ремъци, уплътнения, тампони, маншони, семеринги, тръбопроводи. Някои от тези елементи имат нужда от периодична подмяна, защото се износват или цялостта им се нарушава с течение на времето. Тяхната смяна често не е наложителна, но е възможно да вредят на други части, на сигурността, на комфорта и при удобен случай трябва да се подменят с нови.

Предложението важи до 7 март 2009 за центровете в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Карлово, Кюстендил, Плевен, Сандански, Севлиево, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково

За тази акция, както и за всички други сервизни услуги, клиентите вече може да записват час за сервиза онлайн през сайта www.peugeot.bg.