Начало Автомобили Сервизни кампании за Renault и Dacia с фиксирани цени

Сервизни кампании за Renault и Dacia с фиксирани цени

126
0
Dacia,Renault,сервиз

От днес, 2 май 2012, стартират 2 кампании на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване.
Собствениците на автомобили Renault и Dacia могат да се възползват в оторизираните сервизи на двете марки в страната от фиксирани пакетни цени (с включен труд по смяна и оригинални резервни части) за 10 различни сервизни операции.
В първата от тях са включени различни филтри, запалителни свещи, предни накладки, спирачни дискове, акумулаторни батерии, ангренажни ремъци и съединители. Всички тези предложения важат за цялата моделна гама на Dacia и моделите Twingo I, Clio I, Clio II, Megane I, Megane II, Laguna I и Laguna II на Renault. Кампанията е валидна до 30 юни 2012.

За по-старите модели, които толкова години служат вярно на собствениците си, е предназначена втората кампания. Тя включва моторно масло Elf SPORTI TXI 10W40, оригинален маслен филтър и труда по смяната на маслото и филтъра на изключителната цена за бензиновите модели – 48 лв. с ДДС, и 55 лв. с ДДС – за дизеловите версии. Предложението се отнася за моделите-ветерани Renault 19, Twingo I, Clio I, Megane I и Laguna I и е валидно до 31 август 2012 в оторизираните сервизи на Renault в страната.