Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер: Каталуния няма да пасне на колата ни

Шумахер: Каталуния няма да пасне на колата ни

91
0
Михаел Шумахер

Михаел Шумахер не очаква чудеса от себе си и Мерцедес в предстоящата Гран при на Испания, която ще се проведе в края на следващата седмица на пистата Каталуния до Барселона. Той работи изключително усърдно по време на тренировките на Муджело, но смята, че резултатите може и да не са видими още в идващата надпревара.

Най-позитивното нещо от тестовете бе, че имахме възможност наистина да се концентрираме върху развитието на автомобила, върху новостите по него. Това би трябвало да е добра база за по-нататъшното му представяне, макар че подобрение още в следващия старт може и да няма. Барселона е писта, на която сме карали много и затова сме наясно, че характеристиките й няма да ни паснат перфектно. Въпреки това ще дадем най-доброто от себе си – допълни седемкратният световен шампион.

Съотборникът му Нико Розберг няма търпение за състезанието, като той пък вярва, че тимът ще е в далеч по-добра форма в Барселона заради по-доброто разбиране на гумите след тренировките на Муджело.

Това ще ни помогне за настройването на колата – допълни пилотът. – Има много работа за вършене, въпреки че познаваме толкова добре трасето.

Шефът на екипа Рос Браун също се чувства уверен и заяви, че отборът продължава да бележи прогрес.