Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер подтикна Маса да подобри работата си

Шумахер подтикна Маса да подобри работата си

51
0

Михаел Шумахер окуражи Фелипе Маса да подобри представянето си и така да помогне на своя тим в битката му срещу Рено.
###
Михаел Шумахер окуражи Фелипе Маса да подобри представянето си и така да помогне на своя тим в битката му срещу Рено за световната титла.
„Това не е само битка между мен и Фернандо, Фелипе също може да свърши чудесна работа и да вземе точки. Ще бъде много по-лесно, ако и двамата можем да бием останалите, защото разликата в точките ще е по-драстична”, обясни Михаел.
Бившият световен шампион е уверен, че Ферари, които разполагат с нов двигател и някои аеродинамични изменения специално за Канада, имат шанс да са с най-добрия пакет през оставащата част от сезона.
По отношение на представянето си в изминалите стартове Шумахер отбеляза: „Ние се представихме доста добре, но в някои състезания като Барселона и във Великобритания не успяхме да комбинираме всички компоненти по най-добрия възможен начин. На Силвърстоун бяхме прекалено бавни, но вярваме, че предстоят писти, съответстващи на гумите ни. Така, че нещата могат да се променят. Просто се нуждаем от малки крачки на развитие, за да стигнем, където искаме. Вярваме, че в Канада ще бъдем конкурентоспособни, но трябва да го докажем”