Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Силно начало за Ред Бул

Силно начало за Ред Бул

55
0

След като през първия ден на уикенда в Австралия в отбора на Ред Бул имаха редица проблеми, то сега в Малайзия след края на първия ден от екипа бяха доволни, както от липсата на проблеми, така и от силното представяне на двамата пилоти. И двамата пилоти успяха да влязат в топ 5 след края на втората свободна тренировка, като Фетел завърши трети с изоставане от 0,247 сек, а Уебър се класира 5-ти на 0,319 сек от върха.

“Жегата, която те връхлита, когато се качиш в колата винаги е изненадваща, дори да си в страната от няколко дни”, обясни Себастиян Фетел. “Изключително топло и независимо, колко добре си подготвен, оставаш неприятно изненадан. Но се свиква бързо.”

“През днешния ден програмата протече без проблеми. Работихме по програмата си и направихме добро количество обиколки. Сигурен съм че събраната информация за гумите ще ни помогне да подобрим още представянето си.”

“Днешния ден бе много по-добър от първия в Мелбърн”, сподели от своя страна впечатленията си и Марк Уебър. “Така че това за нас е една крачка напред. И двете коли нямаха никакви проблеми, а жегата тук винаги е била предизвикателство за хората и техниката. Успяхме да изпълним цялата си програма, а постиженията ни не са никак лоши.”