Начало Автомобили Ситороен по време на Автомобилен Салон София 2007

Ситороен по време на Автомобилен Салон София 2007

64
0

По време на Автомобилен Салон София 2007, Автомотор Корпорация АД, официален вносител на марката Citroën за България представя девет модела от гамата си леки автомобили на обща площ от 350 кв.м., с щанд в зала 1. Щандът е специално изграден за изложението в София от френската фирма NGC и е съобразен с последните тенденции на Ситроен за представяне на марката пред широката публика. Цветовете са черно, червено и бяло, в съответствие с тези на щандовете на Ситроен по света.
Основната атракция на щанда е премиерата на спортния автомобил Citroen C4 WRC, модел като този на трикратния световен шампион Себастиян Льоб, с който той се бори за титлата в Световния Рали Шампионат през 2007г.
Премиера на автосалона е Ситроен C4 Picasso 5 места, който идва в страната само два месеца след световния му дебют в Женева. Нов модел за България е C4 Grand Picasso 7 места, който вече завладява многобройни български клиенти.
На щанда на Ситроен ще бъдат представени и автомобилите от специалните серии ICY и MELODY:
Специалната серия ICY включва моделите С1, С2, С3 и Берлинго (последния няма да е изложен на салона). За всички тях се предлага безплатен климатик и пакетни цени, включващи различни безплатни опции и оборудване.
Специалната серия MELODY се отнася за ограничено количество бройки от хитовия модел на марката – Ситроен С4, при който клиентите се възползват от невероятните пакетни цени и безплатно радио CD или радио CD MP3.
Луксозните лимузини от гамата на Citroën – Citroën С5 и Citroën С6, Автомотор Корпорация ще представи на Автосалона при изключителни цени и условия на продажба, както и подарък разширена 3 годишна гаранция и 3 години безплатна поддръжка (или 100000 км).
При модела С5, Автомотор Корпорация предлага допълнителна отстъпка от 4000 лв, а при модела С6 – нови специални цени, както и новия двигател 2.2 HDi 173 FAP с механична шестстепенна скоростна кутия в ниво 2 с цена от 84 995 лв. с ДДС.
Новият двигател 2.2 HDi 173к.с. с шестстепенна автоматична скоростна кутия (BVM6) и Филтър за твърди частици (FAP), при който са приложени многобройни иновативни решения ще бъде технологичната новост на щанда. Той ще се предлага при лимузините С5 и С6.
НОВИ СПЕЦИАЛНИ ЛИЗИНГОВИ УСЛОВИЯ
Автомотор Корпорация предлага изключително изгоден собствен финансов лизинг с максимален срок до 5 години и с минимална първоначална вноска от 10%.
Финансовият лизинг се предлага в 3 варианта:
лизинг без авансово плащане на ДДС, при който Автомотор Корпорация финансира цялото ДДС на автомобила, а клиентите го изплащат във всяка месечна вноска;
лизинг с авансово плащане на ДДС;
лизинг с остатъчна стойност и опция за обратно изкупуване, при който клиентът има възможност или да придобие автомобила след изплащане на остатъчната стойност.
ПАРТНЬОРСТВО, АКЦИИ, ПРОМОЦИИ
АКЦИЯ БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ СЪВМЕСТНО С КАТ
« Автомотор Корпорация » по традиция и тази година съдейства активно за издаването на специална дипляна «Запази детето на пътя ». Тези дипляни ще се раздават по време на Автосалона и ще достигнат до хиляди деца, родители и шофьори в София, Пловдив и цялата страна в началото на лятната ваканция. В тях са описани най-характерните ситуации на пътни злополуки и как да се предпазим от тях. Полезни практически препоръки са дадени на шофьорите затова как да предвиждат и да реагират на рисковото поведение на децата.
АВТОМОБИЛЕН СПОРТ БЪЛГАРИЯ
Автомотор Корпорация стана съпричастен със спортния дух на отбора на ”Черна Котка – Рали тим”. Екипът Георги Янакиев / Петър Сивов ще се състезава през сезон 2007 на пистовия шампионат, както и в няколко състезания на рали шампионата със Citroen C2 Super 1600 Evolution 2007 с двигател с мощност 240к.с., автомобил постигнал множество победи в рали състезанията по света.
Тренировачен автомобил на отбора ще бъде специално тунингована заводска версия на С4 купе с двигател 2.0HDi, предоставен от Автомотор Корпорация.
НАГРАДИ
Традиционно Автомотор Корпорация участва в анкетната карта за посетителите на Автосалона, в която всеки от тях може да избере автомобил, който би искал да притежава. В края на салона, най-големия късметлия може да стане собственик на луксозната версия на Ситроен С4 Exclusive с двигател 2.0i 143к.с.
ДЕНЯТ НА СИТРОЕН
На 15 юни, в деня на официалното откриване на салона, всички късметлии присъстващи на откриването ще могат да се снимат с две от най-хубавите българки до спортния C4 WRC. Фото сесията е от 17 до 19 часа.
Отборът Георги Янакиев/Петър Сивов ще бъдат специални гости на Автомотор Корпорация в деня на откриването. На специално обособено парко място, феновете на невроятния Super 1600 Evolution 2007 ще могат да се докоснат до него.