Начало Лайфстайл Скотланд Ярд разследва изнудване срещу Тамара Екълстоун

Скотланд Ярд разследва изнудване срещу Тамара Екълстоун

106
0
Тамара Екълстоун

Скотланд Ярд провежда разследване по подозрения за изнудване на 27-годишната по-голяма дъщеря на Бърни Екълстоун Тамара. Историята била свързана с подробности от личния й живот и по-рано през седмицата тя е била разпитана от следователите, след като уведомила полицията, че е получила писмо със заплахи. Изнудвачът не е идентифициран, но в посланието си написал, че ще разкрие пикантни подробности за предишна връзка, споделени от стар нейн приятел, ако не получи шестцифрена сума.

Тамара е ужасена от случващото се, твърдят близки до нея. В момента тя живее в Кенсингтън (Лондон) в имение с 55 стаи на стойност 45 млн. паунда. Има връзка с 37-годишния брокер Омар Хиами. Новината пък бе потвърдена от говорител на полицията пред британската преса. Писмото бе наречено неуместна комуникация във връзка с оповестяване на лична информация.

Ситуацията бе преценена и на настоящия ранен етап се разследва като изнудване. Никой не е арестуван. Разследването продължава – се допълва в изявлението.

Тамара работи като телевизионна водеща, а отскоро има свое собствено риалити шоу, наречено Момиче за един милиард долара. С него тя искаше да покаже, че далеч не е толкова разглезена, колкото се твърди в пресата, въпреки че богатството на баща й я улеснява максимално. По-малката й сестра Петра пък се омъжи през август, а самият Екълстоун разкри по време на свидетелските си показания по делото срещу немския банкер Герхард Грибковски, че сватбата му излязла 12 млн. паунда.