Начало Автомобили Соф Ко отпразнува 10 години с Anadolu Isuzu

Соф Ко отпразнува 10 години с Anadolu Isuzu

65
0

Официалният вносител на Isuzu за България Соф Ко отпразнува 10 години от началото на сътрудничеството си с Anadolu Isuzu, един от водещите производители на автобуси от среден клас в Европа. Двете компании са партньори от 1998 г., като понастоящем марката е на водещи позиции у нас. На церемонията присъства Негово превъзходителство полсаникът на Япония у нас господин Цунехару Такеда, съветникът по икономическите въпроси в японско посолство Набоюки Мацомото, търговският представител на Турция Четин Елмаз и заместни-министърът на МОН Кирчо Атанасов.
С общо 17 комплекса на територията на страната е създадена мрежа, която да поддържа продажбени и следпродажбени услуги денонощно. Преди няколко дни стартира и строителство на нов технически и търговски център, където Соф Ко се надява да реализира пълноценно всичките си виждания за пълноценно обслужване на автомобилите на марката.
Представителите на Anadolu Isuzu от своя страна благодариха на българските си партньори за продължаващата вече цяло десетилетие успешна работа, като бе подчертано, че това е само началото на едно дълго партньорство, което тепърва ще се развива.
Anadolu Isuzu е първото смесено японско-турско предприятие в южната ни съседка. От 1984 г. там се произвеждат превозни средства с марката Isuzu, а капацитетът на завода е 13 хиляди камиона и автобуси годишно. Компанията е лидер на пазара в Турция, като всички продукти са с европейски типови одобрения. Обръща се сериозно внимание и на околната среда.
Принципите на компанията са да се съчетава японската дисциплина в производството с европейските качествени стандарти и разбирания за стил на живот. Сериозни усилия се влагат именно в удовлетворяване изискванията на потребителите. Това се изразява във внимателно създаване конструкцията на автомобилите, прилагане на най-модерни технологии за реализиране на създадения дизайн и грижи в периода на експлоатация.