Начало Автомобили София Ауто с 4 премиери на Автомобилен салон Пловдив

София Ауто с 4 премиери на Автомобилен салон Пловдив

107
0

По време на Автомобилен салон Пловдив 2008 (29.09 – 04.10) на площ от 580 кв. м София Ауто показва 22 експоната.

За поредна година София Ауто посреща почитателите на автомобилната индустрия в рамките на Автомобилен салон Пловдив. На открита площ V, щанд 3 са изложени най-атрактивните модели от гамите на Cadillac, Corvette, HUMMER, Opel и Chevrolet, като премиерите през тази година са 4. Отново има и изненади за посетителите – тази година акцента е на специализираните автомобили, които предлага най-големия дилър на GM в България.

Луксозната марка Cadillac е представена от 2 модела. CTS е премиера за 2008 г. и е първият американски автомобил, насочен към европейските купувачи. С изключителен дизайн, силни, но икономични двигатели и екстри като вграден харддиск моделът изпъква пред конкурентите в класа. Показаният в Пловдив експонат е с 3,6 л. двигател с 311 к.с. и задвижване 4х4. Това е първият в България CTS с панорамен покрив.
Традиционно ще бъде изложен и внушителният всъдеход Escalade. Култовият SUV разполага с 6 л. двигател с 409 к.с. и 8 удобни места. Освен с размерите си моделът се отличава с изискан интериор, развлекателна система за задните седалки и камера, подпомагаща паркирането.

Спортната марка Corvette ще бъде представена с най-мощния модел в момента – Z06. 512 к.с. 320 км/ч и ускорение до 100 км/ч за 3,9 сек. са сред предимствата на легендарния спортист.

HUMMER ще покаже 2 разновидности на H3 – Sport Luxury и Black Edition. И двата всъдехода са оборудвани с 3,7-литрови двигатели с мощност от 245 к.с. Sport Luxury е най-луксозната версия на H3, а Black Edition е представител на специално създадена серия за Европа. На Стария континент има само 50 подобни машини, две от тях – в България.

Две са премиерите на немския производител Opel. Малкият градски автомобил Agila е предложението на марката към младите хора, решили да закупят своя първи автомобил. С компактните си размери (3.74 м дължина,1.69 м ширина, 1.59 височина), икономичен двигател и достъпна цена Agila е сред най-интересните модели от гамата. Показаният модел разполага с автоматична скоростна кутия и е перфектният помощник за града.
Друга новост от Opel е моделът Combo CNG със серийно поставена система на метан. С ниския си разход на гориво (4.9 кг/100 км), мощен двигател (1.6 л с 94 к.с) и дълги експлоатационни качества моделът става отличен помощник във всеки бизнес. Версията за Автомобилен салон Пловдив е специално насочена към таксиметровите компании и е с 2 странични плъзгащи се врати.
Останалите акценти на Opel са Corsa с 3 врати и 1.3-литров двигател, бестселърът Astra в две разновидности – седан и спортна версия, американският атлет GT, Antara и Zafira с фейслифт.

Най-новият модел в гамата на Chevrolet – Aveo с 5 врати, също присъства на изложението в Пловдив. Автомобилът, чиято премиера е през тази година, се предлага с 2 нови двигателя – 1.2 литра и 1.4 литра и идва да подскаже новите дизайнерски послания на марката.
Друг интересен модел е HHR. Американският Chevrolet е представител на ретро вълната в автомобилостроенето. Предлага отличен комфорт за 5 пътника и динамика, гарантирана от 2.4-литров двигател със 170 к.с.
Останалите представители от гамата на Chevrolet са малкият градски Spark с обновена визия, Lacetti седан, Epica и Captiva във версия Sport.

За своите клиенти София Ауто предлага дооборудване, съобразено с нуждите на всеки професионалист. Затова и фирмата представя няколко специализирани автомобила, които демонстрират част от възможностите за модифициране на предлаганите модели. Изборът за Автомобилен салон Пловдив е между пътна помощ за градски условия, базирана на Opel Movano и два хладилни автомобила Opel Combo и Opel Vivaro – отлични помощници за бизнеса.

Заповядайте на щанда на София Ауто по време на Автомобилен салон Пловдив. Запознайте се с новостите около GM и открийте специалните ни предложения в рамките на панаира.