Начало Автомобили София става топ столица на картата на Ауди

София става топ столица на картата на Ауди

71
0

На 20 септември ще бъде открит новият шоурум на Ауди „Порше София Запад” Той е един от най-големите в Европа с обща търговска площ от 9000 кв. м. Стойността на инвестицията, направена от официалния вносител „Порше БГ”, е 7 милиона Евро.
Ауди ще има нов шоурум в София, който ще нареди столицата ни сред топ локациите за феновете на германската марка в Европа. Комплексът, наречен „Порше София Запад” е в процес на изграждане и ще бъде открит на 20 септември 2007 г. Той се намира на бул.„Европа” № 447, преди разклона за Божурище и вече радва окото с авангардния си дизайн и модерна визия.
Новият търговско-сервизен комплекс на Ауди се нарежда сред най-големите в Европа и отговаря на най-високите световни корпоративни стандарти за продажбено и следпродажбено обслужване на прочутата с високото си качество германска марка. Новостроящият се шоурум в София е еквивалент на комплекса на Ауди в руската столица Москва. „Порше София Запад” покрива изискванията за дилър на супермодела Audi R8. За сравнение, в Австрия има само осем дилъра, които отговарят на стандартите за продажба на новия спортен модел. При изграждането на екстериора на комплекса в София за първи път у нас са използвани етернитови плоскости за покриване на фасадата. Това е изключително модерна строителна технология, осигуряваща перфектна изолация и модерна визия на сградата.
Комплексът се изгражда от официалния вносител на Ауди у нас – „Порше БГ”. Инвестицията в новия дом на престижната немска марка е 7 милиона евро. Комплексът е разположен на терен от 21 590 кв. м. Застроената площ е 5 377 кв.м., а външните изложбени съоръжения – 3 600 кв. м. С общо 9 000 кв. м. търговски площи, новият шоурум на Ауди осигурява комфорт за клиентите на марката у нас. В него ще бъдат изложени 19 автомобила.
В „Порше София Запад” за първи път у нас клиентите ще имат възможност да ползват услугата обратно изкупуване /buy – back/. Предвидена е и специална зоната за излагане на 8 употребявани автомобила – концепция, която отговаря на световните стандарти на марката за качествено представяне, дори на употребявани автомобили с контролирано състояние.
В „Порше София Запад” има и магазин за оригинални Ауди аксесоари от дизайнерското бюро на фирмата quattro GmbH. За удобството на клиентите в комплекса ще има и консултанти на дъщерното дружество „Порше Лизинг”, които ще съдействат при покупка на автомобил на лизинг. До края на годината в новия шоурум на Ауди ще работят 60 професионалисти. При откриването на търговско-сервизния комплекс за клиентите ще се грижат петима търговци, отговарящи за продажбите на нови автомобили и двама – за употребявани. За сервизната дейност ще отговарят 24 висококвалифицирани механици и други специалисти. Сервизният комплекс е оборудван с най-съвременната техника и съоръжения за диагностика.

Сервизни програми, които ще се предлагат в новия комплекс на Ауди:
Express service – услуги, които се извършват в рамките на един час и за тях не е необходимо да се чака
• По желание на клиента – заместващ автомобил срещу заплащане
Взимане и връщане на автомобила за ремонт от дома на клиента