Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Стартира шампионатът по картинг в Серес

Стартира шампионатът по картинг в Серес

84
0

Първият кръг от шампионата по картинг на Югоизточната европейска зона се провежда в Серес, Гърция. Състезанието се явява и първи кръг от Републиканския шампионат на България. В него участват всички изявени наши състезатели. Времето в Серес слънчево и топло. През първия ден се провеждат традиционните петъчни тренировки в които екипите търсят най-добрите настройки за хубавата като конфигурация, но същевременно неравна писта.

В най-високия клас ICC, участие ще вземат републиканския ни шампион Владимир Арабаджиев (Виктория Рейсинг), Беян Фаик (Делта Мотор) и за първа година Мишел Георгиев (София Ауто), който през миналата година караше в ICA. В клас ICA добро представяне очакваме от Христо Василев (Хидролифт), републикански шампион за 2006 г., Стефано Ловчанлиев (Виктория Рейсинг) и Файк Фаик (Делта Мотор).

Митко Матев (София Ауто) ще ни представи в клас ICA/J. В клас Rotax Max участва Илиан Наумов (Хидролифт), шампион в любителския шампионат на сп. Club F1 за 2006 г., Петя Баръмска (Делта Картинг) и Полина Тахова (Хидролифт), трета в шампионата на Club F1 за 2006.