Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Степни следен от неизвестни лица, може да ги съди

Степни следен от неизвестни лица, може да ги съди

32
0

Адвокатите на Найджъл Степни разследват дали Ферари има нещо общо с колите, преследвали британеца с висока скорост и принудили го да напусне Италия.###Адвокатите на Найджъл Степни разследват дали Ферари има нещо общо с колите, преследвали британеца с висока скорост и принудили го да напусне Италия.
Докато разследването в Модена срещу Степни за шпионаж и саботаж продължава, бившият служител на Ферари обмисля дали да предприеме съдебни действия, след като сподели, че е бил следен от неизвестни лица.
„Преследваха ме коли с висока скорост. Гонеше ни повече от един автомобил. Бяха с италиански номера и когато засякохме един от тях, човекът в колата отказа да говори. Не вярвам да са били журналисти. Приятелката ми Аш беше дебната в къщата. На колата ми имаше датчици за проследяване. Някой щеше да пострада. Нямах избор освен да напусна Италия”, заяви Степни.
Адвокатът на британеца Соня Бартолини каза, че разследва случая и ако открие, че Ферари са забъркани в следенето на клиента й, ще отнесе случая в съда.