Начало Автомобили Субару на Автомобилния салон във Варна 2007 г.

Субару на Автомобилния салон във Варна 2007 г.

149
0

Автомобилният салон във Варна набира все по-голяма популярност през последните години и представителите на Subaru ще покажат на щанда тази година на практика модели от цялата си гама. Субару Трейдинг, новият дилър за Варна на официалния вносител на Subaru за България – Субару Моторс Трейдинг, ще представи 5 модела на изложението „Автомобилен Салон Варна 2007” (25 август – 2 септември).
B9 Тribeca e топмодела в гамата на компанията. Това е първият много луксозен и ултрамодерен SUV на марката. Автомобилът се радва на огромен интерес заради оригиналния си дизайн и луксозно оборудване, съчетани с авангардната технология на марката като двигатели тип боксер, със срещуположно разположени цилиндри и симетричната система за задвижване на четирите колела AWD.
B9 Tribeca разполага с до 7 места, като с издърпване на втория ред седалки се достига до най- задните кресла.
Моделът е с 3-литров мотор със система за променлив ход на клапаните в зависимост от оборотите. Максималната му мощност е 245 к.с., а въртящият момент има пик от почти 300 Nm още при 4200 об/мин. Съчетава се с 5 – степенна автоматична скоростна кутия с възможност за ръчно управление и два режима на работа.
Legacy се отличава със своя стил, който е по-фин и елегантен. Колата разполага със силен двигател тип Boxer и феноменалното задвижване на 4 колела Symmetrical All Whell Drive. Обемът на мотора е 2 литра и мощност от 165 к.с. Съчетанието на задвижването 4Х4 и луксът в автомобила, с табло, както и при останалите модели с нови модерни метализирани елементи, прави Legacy особено интересен в класа си. Моделът е с нов за гамата цвят. Колата има и вариант комби с обем за багаж от 459 литра.
Оutback е друг супермодел с повишена проходимост, луксозен и удобен. Той е на базата на комби варианта Legacy, но е с още по – големи възможности за проходимост с просвет от 200 мм и има специални защитни покрития в долната част на купето. Вътре финесът и луксът са на топ ниво, интериорът е просторен и гъвкав и има доста новости като телескопичен волан със круиз контрол , Xenon фарове /опция при 2.5i/. На изложението Outback ще бъде представен с двигател 2,5 литра 4- цилиндров със 165 к.с..
Моделът Forester ще бъде изложен с двигател 2,5- литров турбодвигател с 230 к.с.. Автомобилът превъзхожда като качества много модели SUV. Възможността за преминаване на лоши терени е гарантирана от голямото разстояние до терена – 205 мм.
В оборудването на разположение са кожен салон, отварящ се покрив, навигация, темпомат, лети алуминиеви джанти, Xenon фарове и фарове за мъгла. Forester е изключително стабилен автомобил, осигуряващ най- висока безопасност.
Impreza е най-спортният модел в гамата. Той е създаден с пряко използване на опита от световния рали шампионат, в който компанията има огромен опит и успехи.. На автосалона ще бъде изложена Impreza WRX STI. Моторът е боксер 2,5 литра, турбо. Колата е с контрол над работата на централния диференциал, специални спирачки и окачване.