Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сутил сигурен, че остава във Форс Индия през 2008 г

Сутил сигурен, че остава във Форс Индия през 2008 г

24
0

Адриан Сутил твърди, че през 2008 г. със сигурност ще кара за Форс Индия, отричайки всякакви възможности за преминаване в друг тим.###Адриан Сутил твърди, че през 2008 г. със сигурност ще кара за Форс Индия, отричайки всякакви възможности за преминаване в друг тим.
Миналата година германецът се обвърза дългосрочно с настоящия си отбор. Но напоследък се появиха спекулации, според които Сутил е кандидат за свободното място в Макларън. Пилотът обаче даде ясно да се разбере, че не си търси друг отбор и в момента повече го интересува кой ще е новият му съотборник във Форс Индия. Той призна, че изборът ще бъде направен между Кристиан Клийн и Витантонио Лиуци, които тестваха с екипа в Барселона.
„Имам действащ договор с Форс Индия за 2008-ма и не си търся друг екип – започна Сутил. – Тимът, с новия си собственик, се намира в положение да избере опитен пилот и не търси състезател, който ще си плаща, за да кара. Лично според мен ще се решава между Клийн и Лиуци. И двамата свършиха чудесна работа на тестовете в Барселона наскоро. И двамата заслужават да са във Формула 1, докато другите, които просто имат пари, не трябва да карат в шампионата.”