Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сутил вярва, че може да е в топ 10 на Сахир

Сутил вярва, че може да е в топ 10 на Сахир

38
0

Всички промени, направени по модела VJM03 по време на зимните тестове, са положителни, категорично твърди Адриан Сутил преди първата Гран при за 2010 г. във Формула 1. В края на тази седмица немският пилот на Форс Индия ще се впусне в надпревара със съперниците на пистата Сахир с доста сериозна увереност в потенциала на новия автомобил.

– Смятаме, че е достатъчно добър за топ 10 в Бахрейн – обяснява Адриан. – Що се отнася до противниците, то по време на тренировки се вижда това-онова, но не можеш да си 100% сигурен, тъй като не е ясно по какви програми са останалите отбори. Въпреки това е очевидно, че екипи като Макларън и Ферари са много силни и в дълги серии, и в квалификационни бягания – очаквам да са на върха и този уикенд. Но ние сме твърде назад спрямо тях, което е добър знак.

Сутил се надява освен това да спечели точки в предстоящия първи кръг от сезона, макар да не е напълно уверен какво ще се случи.

– При всички случаи ще съм доволен с което и да е място сред първите 10 – това е и целта ми в момента – обяснява немският състезател.