Начало Автомобили Suzuki представя iK-2 и iM-4 на автомобилния салон в Женева

Suzuki представя iK-2 и iM-4 на автомобилния салон в Женева

44
0

Suzuki Motor Corporation ще има две световни премиери на свои концептуални модели по време на 85-ото издание на Geneva Motor Show през следващия месец.

iK-2 е идеален компактен автомобил, разработен на основата на иновативната тема на японския производител „Хармонизирана сила”. Балансираната комбинация на всички ключови елементи, характерни за автомобил от този клас издигат стойността на компактната кола до най-високо ниво.

iM-4 е емблематичен малък 4×4 автомобил, разработен в унисон с концепцията „Придай форма на вдъхновението”. Този концептуален модел е изцяло ново предложение от Suzuki, което притежава уникалното 4×4 ДНК на японеца, както и отличителен стил, който истински ще вдъхнови шофьорите.

Подробна информация за двата модела представителите на Suzuki Motor Corporation ще разкрият по време на специална пресконференция насрочена за 3 март 2015 г.

Двата концептуални модела демонстрират амбициите на Suzuki да не отстъпват от своята философия и да продължава да разработва компактни и икономични градски автомобили чрез модели като Swift и най-новото попълнение в класа Celerio, което очакваме на родния пазар през март, както и модерни и надеждни автомобили със задвижване на четирите колела чрез свободолюбивия кросоувър SX4 S-Cross, интелигентния Jimny и дългоочакваното завръщане на Vitara, която ще е налична за продажби през месец април в дилърската мрежа на официалния представител на марката за България – Миркат ООД.