Начало Лайфстайл Свети Валентин подрани за Люис Хамилтън

Свети Валентин подрани за Люис Хамилтън

37
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Свети Валентин тази година подрани за Люис Хамилтън. Продължаващата сага на връзката му с Никол Шерцингер има нова глава – двамата дадоха нов повод за материали в таблоидите, появявайки се заедно в Лондон. Резултатът е куп статии, придружени с цяла поредица снимки на пилота от Формула 1 и певицата, които така потвърдиха, че пак са се събрали!

Зорките очи на папараците засякоха и куп подаръци в багажника на автомобила, с който Хамилтън пристигна за срещата си с Никол. Двамата вечеряха в централен лондонски ресторант, като всеки жест бе запечатван от фотоапаратите.

Люис положи огромни усилия да си върне певицата, с която се раздели за пореден път в началото на лятото миналата година. Упорството му даде резултат, но доскоро двамата не искаха да афишират възобновената си връзка. Те изкараха Нова година заедно в Аспен, Колорадо.

Сега британските медии твърдят, че Никол обмисля предложение отново да съдийства в британското издание на музикалното риалити Х Фактор срещу хонорар от 3 милиона паунда. Другата оферта, която певицата получила, била от Хамилтън – да заживее с него в Монте Карло. Според Сън тя сериозно обмисляла варианта да се установи при пилота след възобновяването на отношенията им. През януари бе обявено, че Шерцингер е сключила договор със Сони Мюзик Ентъртейнмънт на стойност 5 млн. долара, за да даде нов тласък на музикалната си кариера.