Начало Автомобилни новини Swarovski рамо до рамо с Divine DS

Swarovski рамо до рамо с Divine DS

42
0

След като беше домакин на студио Harcourt преди няколко месеца, DS WORLD PARIS се пренесе в света на модата и посреща Swarovski. В тази нова атмосфера, посетителите ще могат да видят отблизо концептуалния модел Divine DS под блясъка на световноизвестните кристали.

Показан за пръв път на автомобилното изложение в Париж през 2014 г., концептуалният модел DIVINE DS е въплъщение на традициите на марката и нейното бъдеще. Разработен и конструиран в Париж, този манифест на стила е смесица от изисканост и технологии. Той е с компактен силует, с четири врати, стилът му е расов и очарователен и е подсилен допълнително от графични елементи. Интериорът му е смел и уникален. Фаровете му са с футуристичен дизайн и лазерна технология, в допълнение към LED светлините, задното стъкло е покрито с малки плоскости, които се повдигат, за да оптимизират аеродинамичността, постът му за управление е от типа „cockpit”.

Divine DS въвежда понятието „Hypertypage” („Хипертипаж”). В него се съдържа дадената на клиента възможност да избере измежду три интериорни хармонии, достойни за висша мода, при които са използвани рядко срещани в автомобилния свят луксозни материи – „Parisienne Chic”, „Mâle” и „Fatale Punk”. Тази иновация показва желанието на DS да създава за клиентите си автомобили, които са точно отражение на техния характер. Лъскавата черна кожа в интериора е обшита с кристали. Всички тези различни интериорни решения могат да се видят в DS PARIS.

Новата атмосфера в DS World Paris включва и представяне на колекцията бижута пролет-лято 2015 на Swarovski, вдъхновена от градина на мечтите.

“Природата винаги е била нещо много специално за Swarovksi,” казва в тази връзка артистичният директор на компанията Натали Колин. “Колекцията „Кристална градина” потвърждава нашия копнеж за новости, намиращи израз в стилизиране на фауна, флора и техните представители и представяйки техните плавни и женствени линии.”

Колекцията напълно отговаря на тенденциите и се отличава с ефектните и бляскави елементи, с които Swarovski е позната. Заедно с нея ще бъде изложена и рокля DKNY, която е част от благотворителния търг Little Black Dress, организиран в Ню Йорк. Събраните от търга пари са за борбата срещу рака. Уникалната рокля е създадена от Дона Каран и още 20 дизайнери, чиято задача е била да зашият на нея 2600 кристала Swarovski. Изключително елегантната рокля се показва ексклузивно и всички запалени по модата могат да я видят в DS World Paris.