Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун предложила 1 млн. паунда на Сър Елтън Джон, за да...

Тамара Екълстоун предложила 1 млн. паунда на Сър Елтън Джон, за да свири на сватбата й

200
0
Джей Рътланд,Тамара Екълстоун

Тамара Екълстоун е предложила 1 млн. британски лири на Сър Елтън Джон, за да е част от сватбените й тържества, планирани за това лято. 28-годишната по-голяма дъщеря на управляващия търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун има намерение да се омъжи за бившия стоков брокер Джей Рътланд, на когото е забранено да търгува на борсата от данъчните власти, а има и обвинения в разпространение на кокаин в миналото си. Сключването на брак обаче е само част от плановете – Тамара възнамерява да проведе четиридневно събитие на Лазурния бряг.

Освен Сър Елтън Джон сред изпълнителите е още и Лайънъл Ричи, както и един от най-прочутите диджеи в света – Калвин Харис. Гостите са над 150, като за тях госпожица Екълстоун е запазила всичките 73 стаи на луксозния Гран Отел Дю Кап Фера (срещу 600 000 британски лири). Те трябва да пристигнат на 10 юни, а от хотела са потвърдили единствено, че са затворени за частно събитие до 13 юни.

Говорител на Сър Елтън пък отказа да коментира офертата. Световноизвестният певец и музикант проверявал какви са възможностите му. Той е с тригодишен договор в Сизар Палас в Лас Вегас и по принцип ще е там до 11 май, след което планираше едномесечна почивка, която да продължи до 15 юни. Екипът му твърди, че за 1 милион паунда и покрити пътни разноски би могъл да изпълни всичко – от 90-минутно шоу до само четири песни. През последните години той често участва в подобни мероприятия и дарява хонорара си на благотворителната си организация.

Тамара започна да се среща с Джей Рътланд през януари тази година и много бързо реши, че иска да се обвърже с него. Тя неведнъж е повтаряла, че възнамерява да се омъжи веднъж и затова иска сватбата й да е незабравимо събитие. Мис Екълстоун обаче вече има грижи с него и по-точно – с бившето му гадже Саша Хопкинс и нейния син Фреди, който пък е племенник на бившия капитан на английския национален отбор по футбол Гари Линекер. Момченцето е плод на краткотрайния брак между моделката и братът на Гари – Уейн. На практика то е отгледано от Рътланд и той поддържа връзка с детето, като продължава да плаща и училищните му такси. Заради връзката на Джей с Тамара обаче Саша направила вижданията между бившия си и детето почти невъзможни, което покачило напрежението максимално.

Госпожица Екълстоун се спаси от разправията като отлетя за известно време в Ню Йорк. Нейн анонимен приятел разказал, че тя буквално се сринала, след като Саша се заклела да се появи на сватбата и да я съсипе. Сега обаче Тамара се чувствала достатъчно силна, за да се върне във Великобритания и „да се бори за мъжа си“. Тя вече е в Лондон (след като пробва сватбената си рокля при Вира Уонг в Ню Йорк) и отбеляза завръщането си с вечеря навън, но без годеника си.

В същото време Тамара води битка в съда за собствеността над едно Ламборгини Авентадор (на стойност 380 000 паунда) с нейния бивш – Омар Хиями, когото заряза заради изневяра, демонстрирана й с видеокасета лично от Бърни.