Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун щастлива да е госпожа Рътланд

Тамара Екълстоун щастлива да е госпожа Рътланд

113
0

Тамара Екълстоун се омъжи миналата седмица и намери интересен начин да демонстрира колко е щастлива. 28-годишната по-голяма дъщеря на управляващия търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун публикува в Туитър акаунта си репликата:

– Толкова щастлива да съм госпожа Рътланд.

„Госпожа Рътланд“ обаче е изписано на бикините й, чиято снимка тя пусна.

Тамара и съпругът й Джей Рътланд са на кратък меден месец на яхта – плават през Средиземноморието. Сватбата им се състоя в Южна Франция, както и придружаващите я няколкодневни празненства.

Тамара бе запазила целия петзвезден Гран Отел Сен Жан Кап Фера – 73 стаи срещу общо 600 000 паунда, където приюти около 150 гости, сред които филмовите звезди Джейсън Стейтъм (с приятелката си Роузи Хънтингтън-Уитли) и Шон Конъри.

Засега не е известно каква е общата сметка за сватбата. Тази на по-малката сестра Петра бе в Италия и излезе малко над 12 милиона британски лири. Бърни не обича да харчи пари по такъв начин и дори се оплака няколко пъти – веднъж в свидетелските си показания по време на процеса срещу Герхард Грибковски в Германия, че всъщност дъщерите и бившата му съпруга Славица са виновни за това разточителство. Разказват, че на едно от първите събирания с дамите Екълстоун за обсъждане сватбата на Петра Бърни изпаднал в недоумение при новината колко ще струва само алкохолът за събитието. След това той просто бил изключен от процеса на планиране.

В крайна сметка при пристигането на сметката, Бърни заявил:

– Пратете я на Славица. Аз пих само бира.