Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун заличи татуировка, посветена на невярното й гадже

Тамара Екълстоун заличи татуировка, посветена на невярното й гадже

40
0
Тамара Екълстоун

Тамара Екълстоун изхвърли невярното си гадже Омар Хиями от дома си, след като видя запис, на който той е с друга жена, върна му вещите (включително подарено й от него Бентли за над 100 000 британски лири), но историята не приключи с това.

Дъщерята на управляващия търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун се раздели тези дни и с татуировка – преди време тя поръча да изпишат името на бившия й любим на бедрото. След бурните събития от миналата седмица обаче то вече е заместено от розова панделка.

28-годишната наследница е една от любимките на английските таблоиди, които неуморно разнищват раздялата й с брокера. Тя получи касетата с уличаващия запис от баща си. Хиями опитал да каже, че снимките са отпреди да се събере с нея, но на лентата ясно се виждали две гривни Картие, подарени му от Тамара. При това положение тя за отрицателно време смени ключалките на дома си в Лондон и се погрижи колите й да отидат за известно време в охраняван частен гараж.

Засега Тамара е отседнала при сестра си Петра в дома й на Итън Скуеър. По-голямата Екълстоун все още страда от случилото се.

Това бе най-лошата седмица в живота ми – заяви тя.

Преди време Тамара бе споделила, че се надява да създаде семейство с Хиями, както и че след сватбата на сестра си иска също голямо празненство.