Начало Автомобили Техарт ще представи новата генерация Магнум в Женева

Техарт ще представи новата генерация Магнум в Женева

297
0

Тунинг фирмата Техарт ще използва женевския автосалон за да представи новия си Магнум, който е базиран върху Порше Кайен Турбо S.

За да направи новия Магнум още по-атрактивен, компанията е снабдила модела с нова предна броня, която има огромни въздухозаборници, както и доста хромирани детайли. Калниците също са нови, а в задната броня е интегриран дифузьор. Също така в задницата на автомобила се забелязват нови сдвоени ауспухови тръби, както и LED-светлини, достатъчни за осветяването на малък град.

С помощта на Т2.2 пакета на фирмата, Магнум разполага с 680 к.с. мощност и 900 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4.2 секунди, а максималната скорост достига 308 км/ч.

Окачването е тотално преработено. С него просветът на колата е намален с 30мм спрямо стандартния Кайен Турбо S. По избор на клиента автомобилът може да бъде оборудван с джанти с размер от 20 до 23 инча.

Интериорът е изключително луксозен, като почти всяко място в него е покрито с кожа от най-високо качество. Отзад са обособени две отделни места, които се разделят от изцяло новата централна конзола.