Начало Лайфстайл Телевизорите Philips спечелиха две от престижните награди EISA 2013г.

Телевизорите Philips спечелиха две от престижните награди EISA 2013г.

76
0
Philips

Два от най-иновативните модели на Philips бяха обявени за победители в престижните награди на Европейската асоциацията за образ и звук – EISA (European Imaging & Sound Association), съобщи TP Vision, компанията производител на телевизори с марката Philips. 

Моделът Philips 65PFL9708, който скоро ще бъде на българския пазар, получи отличие в категорията „Най-добър ULTRA HD телевизор в Европа за 2013-2014 г.”, а Philips 50PFL5008 е най-зеленият телевизор в Европа за същия период. 

Отличеният от най-авторитетната асоциация за потребителска електроника в Европа 65” ULTRA HD телевизор Philips продължава традицията на моделите от серията 9000 на марката, които печелят отличията EISA всяка година през последното десетилетие. 

Според тазгодишното жури на престижните награди, Ultra HD технологията използвана при Philips 65PFL9708 предоставя изумителна дълбочина и чистота на картината, докато подобрените му възможности повишават качеството на Blu-ray, DVD и преките източници на излъчване. Пасивната 3D картина в този 65-инчов телевизор е с изключителна рязкост благодарение на по-високата резолюция на екрана. Други фактори гарантиращи високото качество на картината са надеждната edge LED подсветка и превъзходната яркост, несравнимата отличителност на движенията, както и Ambilight XL технологията, която превръща преживяването в силно въздействащо чувство. 

„Наблюдаваме увеличаване на търсенето, както от крайните клиенти, така от търговците на висококачествени Ultra HD телевизори, които гарантират детаилна и ярка картина от различни източници, на достъпна цена. Поради тази причина обединихме всичките ни умения и знания за качеството на картината, за да направим Ultra HD телевизори с марката Philips идеалния избор за по-широк кръг потребители”, заяви Мартен де Врийс, изпълнителен директор на TP Vision. 

От компанията уверяват, че моделът ще се предлага на българския пазар на цена сравнително по-ниска от тези на Ultra HD телевизори, предлагани досега на местния пазар. 

За четвърта подред година, телевизор с марката Philips е отличен като най-зеленият телевизор в Европа. Коментирайки избора си, журито на EISA заяви – “В динамичният пазар на предлаганите телевизори, където непрекъснато расте размера на екрана, Philips продължава да подържа твърдо позицията си на екологично отговорна марка. Моделът 50PFL5008 на Philips продължава това правило, задминавайки конкуренцията с намалена консумация на електроенергия и ефективното използване на природно съобразени материали при разработването на интегрални платки”

“Тези награди са доказателство за нашите усилия да предоставим иновативни и устойчиви телевизори, като използваме доказаното качество на картината на Philips”, допълни г-н Мартен де Врийс. „За TPVision устойчивостта е конкурентен фактор. Искаме да предоставим телевизори, които няма да принудят клиентите да избират между, цена, изпълнение и устойчивост”.