Начало Автомобили Тестдрайв на Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar за всички желаеши във...

Тестдрайв на Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar за всички желаеши във Велико Търново

91
0

От 8 до 10 октомври всички желаещи ще могат да тестват модели на Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar

Ford стартира специална търговско-сервизна акция под надслов “Ford мисли за вас”. Инициативата се организира от официалния представител на марката във Велико Търново – Даскалови – 57 ООД и ще продължи до началото на месец ноември 2008 г.

Като част от акцията, от 8 до 10 октомври, всички желаещи ще могат да проведат безплатни тестови пътувания с модели на Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar. На разположение за тест-драйв ще бъдат новият Ford Focus, Ford Mondeo, първият кросоувър на Ford – Kuga, Volvo S40, Volvo S60, Volvo S80 и Volvo XC90. Освен тях посетителите ще могат да тестват още модели на Land Rover – високотехнологичният Discovery 3, компактния Freelander 2, както и луксозният Range Rover Vogue. За любителите на престижната британска марка Jaguar на разположение ще бъде и най-новият модел – Jaguar XF.

В рамките на търговско-сервизната акция автомобилният комплекс ще предложи още промоционално сервизно обслужване и отстъпки при закупуването на резервни части от 3 % до 5 %.

Търговско-сервизният комплекс на Мото-Пфое във Велико Търново отвори врати през месец юли тази година, с което броят на салоните на компанията в страната достигна общо седемнадесет. Инвестицията в комплекса е на стойност 2,5 млн. лв, като инвеститор е фирма Даскалови – 57 ООД, официален представител на марката Ford за града.