Начало Лайфстайл Том Круз отново спасява света във филма Забвение

Том Круз отново спасява света във филма Забвение

250
0
Том Круз

От днес по кината тръгва нов научно-фантастичен екшън – ЗАБВЕНИЕ. Том Круз изпълнява главната роля в оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора на “Трон: Заветът“ и от продуцента на “Възходът на планетата на маймуните“.

В зрелищното и фантастично бъдеще Земята е еволюирала до неузнаваемост. Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития.

Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.

Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб. Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

“ЗАБВЕНИЕ“ ще бъде заснет на невероятната дигитална 4К резолюция на различни места в САЩ и Исландия.

Жанр: Екшън-приключенски
Участват: Том Круз, Олга Куриленко, Андреа Райзбъро, Николай Костер Валдау и Мелиса Лио
Режисьор: Джоузеф Косински
Сценаристи: Уилям Монахан, Карл Гайдусек, Майкъл Арнд
По сюжет на: Джоузеф Косински
Продуценти: Питър Чернин, Дилън Кларк, Бари Ливайн, Дънкан Хендерсън, Джоузеф Косински
Изпълнителни продуценти: Дейв Морисън, Джеси Бъргър